Sün Samu és a klímaváltozás Online interaktív játék 3.- 5. osztályosoknak

Online interaktív játék 3.- 5. osztályosoknak

Sün Samu és Sün Fruzsina azt tervezték, hogy együtt mászkálnak a Páli Szent Vince templom körüli fás parkban, de egy özönvízszerű eső bajba sodorja Samut. Segítsünk Fruzsinak megmenteni a barátját!

A Ferencvárosi klímaprojekt részeként hamarosan találkozhatunk kerületi rendezvényeken egy Klíma-vándortanösvénnyel is, amelynek segítségével játékos módon szerezhetünk ismereteket az éghajlatváltozással kapcsolatban.

A tudásanyag egy része most egy online, interaktív játékban is elérhető a 3.-5. osztályos tanulók számára. Az virtuális szabadulószobában lépésről lépésre gyarapíthatják tudásukat a fiatalok, a helyes válaszok megadásával pedig megmenthetik a kis sünt. A játék itt érhető el, regisztrálni nem szükséges hozzá. A legjobb játékélményt laptop, vagy asztali számítógép nyújtja. Sok sikert kívánunk minden süni barátnak!

Megosztás

További tartalmak

https://unsplash.com/@basvde
Hírek

Linkgyűjtemény pedagógusoknak klímatudatosságra neveléshez

Ma már hatalmas tudásanyag található az interneten a fenntarthatóságra neveléshez. A nagy információáradatban néha nehéz megtalálni a számunkra hasznos és hiteles forrásból származó oktatási segédanyagokat.