Most Öné a szó! Töltse ki kérdőívünket

Kérdőív kitöltése

Ön hogyan alkalmazkodik a klímaváltozáshoz Ferencvárosban? Töltse ki kérdőívünket!

Ferencváros saját klímastratégiát készít. Életmódunk megváltoztatása mellett, most egy kérdőív kitöltésével segíthetünk abban, hogy a lehető legjobb stratégia szülessen, ami hozzájárul a kerületünk közös jövőjéhez. Az online anonim kérdőív kitöltése összesen 10 percet vesz igénybe.

Kérjük, csak azok vegyenek részt a kutatásban, akik idejük legalább 40%-át a IX. kerületben töltik, vagyis itt laknak, itt tanulnak, itt dolgoznak. A stratégia kialakításában résztvevő szakemberek minden beérkező adatot kizárólag a stratégia elkészítéséhez használnak fel.

Válaszait inkább személyesen szeretné leadni? Erre is van mód! Az alábbi három címen, a portaszolgálatoknál nyomtatott verzióban is elérhető a kérdőív.

Önként segíteni jó dolog! Köszönjük, hogy véleményével ön is hozzájárul a Ferencvárosi Klímastratégia elkészítéséhez!

Kérdőíveink az alábbi pontokon érhetőek el nyomtatott formátumban (kérjük érdeklődjön a 06 1 280 7195, vagy a 06 1 347 0587 telefonszámon a nyitva tartásról, mielőtt felkeresi ügyfélszolgálatunkat):

Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal
1092 Budapest, Bakáts tér 14.

Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal
1096 Budapest, Lenhossék utca 24-28.

Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal – Ügyfélszolgálati kirendeltség
1098 Budapest, Toronyház utca 3/B.

Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal – Ügyfélszolgálati kirendeltség
1097 Budapest, Ecseri út 19. 

Megosztás

További tartalmak

https://unsplash.com/@basvde
Hírek

Linkgyűjtemény pedagógusoknak klímatudatosságra neveléshez

Ma már hatalmas tudásanyag található az interneten a fenntarthatóságra neveléshez. A nagy információáradatban néha nehéz megtalálni a számunkra hasznos és hiteles forrásból származó oktatási segédanyagokat.